Vuoden 2022 apuraha elokuvauksen opintoihin Diana Dahllundille

Suomen Elokuvaajien Yhdistys F.S.C. ry jakoi Kopiosto ry:n kollektiivisten av-korvausten mahdollistamana 500 euron suuruisen apurahan elokuvauksen opintoja varten. Apuraha jaettiin nyt toista kertaa. Yhdistyksen hallitus valitsi vuoden 2022 apurahan saajan joulukuun kokouksessaan.

Yhdistys vastaanotti määräaikaan mennessä 11 hakemusta. Hakemusten taso ja sisältö oli hyvin korkea ja hakemusten määrä ilahdutti. Hakemuksia tuli kolmesta eri oppilaitoksesta, joten apurahan merkitys opiskelijoille on selkeä. Toivommekin jatkossa pystyvämme laajentamaan opiskelijoille suunnattua tukeamme.

Hallitus myönsi apurahan Aalto yliopiston elokuvataiteen osastolla opiskelevalle Diana Dahllundille käytettäväksi opinnäytetyön ”Miten valon teknologinen edistyminen on vaikuttanut nykyaikaisen elokuvan estetiikkaan?” työstämiseen.

Hallituksen mielestä opinnäytetyön aihe on kiinnostava ja kekseliäs. Hallitus näkee, että valmistuessaan opinnäytetyö voi tarjota mielenkiintoisen ja samalla merkittävän näkökulman modernin elokuvan estetiikan tutkimukselle kanssaopiskelijoille, mutta myös jo ammatissaan toimiville elokuvaajille.

Paljon onnea Diana Dahllund!

F.S.C. ry:n hallitus,

puheenjohtaja Matti Eerikäinen, varapuheenjohtaja Juge Heikkilä, sihteeri Päivi Kettunen, varsinainen jäsen Daniel Lindholm sekä varajäsenet Jarmo Kiuru ja Sari Aaltonen.