Tervetuloa F.S.C:n uudet jäsenet, Arsen Sarkisiants ja Joonas Pulkkanen!

Suomen Elokuvaajien Yhdistys F.S.C. on kutsunut uusiksi jäsenikseen elokuvaaja Arsen Sarkisiantsin ja Joonas Pulkkasen, jotka molemmat toimivat aktiivisesti elokuvaajan työtehtävissä. Sarkisiantsin viimeisimpiä töitä ovat elokuvat Aurora (2019) ja Ensilumi (2020), joista molemmista hän sai Jussi-ehdokkuudet. Pulkkasen viimeksi kuvaamia elokuvia ovat puolestaan Diva of Finland (2019) ja dokumenttielokuva Neiti Aika (2019), joka voitti parhaan dokumenttielokuvan Jussi-palkinnon vuonna 2021.

Hallitukselle Sarkisiantsia suosittelivat Esa Vuorinen F.S.C., Mika Orasmaa F.S.C. ja Matti Eerikäinen F.S.C. Pulkkasen suosittelijoina toimivat Rauno Ronkainen F.S.C., Tuomo Hutri F.S.C. ja Aarne Tapola F.S.C.

Hallitus onnittelee uusia jäseniään!F.S.C. would like to introduce its new active members: Arsen Sarkisiants and Joonas Pulkkanen. Welcome Arsen and Joonas!